Politica de expediere

Costuri de transport și termen de livrare

Livrarea Standard a comenzii dvs este 25Ron. Minigps.ro nu acoperă costurile de transport pentru articole returnate.

Când faceți achiziția, veți primi o dată estimată de livrare. Vă rugăm să țineți seama de faptul că data estimată de livrare nu este un termen fix garantat al livrării comenzii dvs. Se calculează automat pe baza timpului total necesar pentru procesarea, producerea și livrarea comenzii dvs împreună cu locația adresei la care trebuie livrată comanda.

Durata de livrare a coletelor este de 24-48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre un operator minigps.ro. In situatia in care destinatarul comenzii (clientul) nu se afla la adresa mentionata in formularul de comanda, ca si adresa de expeditie, curierul va mai incerca livrarea inca o data la o ora stabilita cu destinatarul. In situatia in care destinatarul nu poate fi contactat telefonic se va mai incerca livrarea inca o data la o data si ora anuntata prin SMS de catre firma de Curierat.

Termenul estimat al livrării este bazat pe livrare la orașele capitale. Vă rugăm să luați în seamă faptul că livrarea la locații mai îndepărtate poate necesita mai mult timp. minigps.ro nu isi asumă responsabilitatea pentru întârzieri când se livrează la locații și regiuni unde serviciile poștale sunt efectuate conform unui orar sau la adrese indepartate de un centru de expediere.

Livrarea prin Curierat Rapid nu garantează o dată de livrare fixă. În caz de plată prin transfer bancar, sau dacă plata dvs nu este efectuată imediat, termenul estimat al livrării va fi calculat de pe data de pimire a plății. minigps.ro nu isi asumă responsabilitatea sau restituirea costurilor de transport, care provin de la o asemenea întârziere.

Shopping Cart
Scroll to Top